פרופ’ אנה זיסברג, ד”ר אורית הירש-מציאולס וד”ר סיגל נעים הובילו מהלך אוניברסיטאי, שהביא למתן הכרה באוניברסיטת חיפה כ- Age Friendly University.

שיתוף:

הפקולטה למדעי הרווחה והבריאות שמחה לברך את ד”ר אורית הירש-מציאולס, פרויקטורית AFU-Haifa, פרופ’ אנה זיסברג, ראשת המחקר לחקר ולימוד הזיקנה, מהחוג לסיעוד, ד”ר סיגל נעים, מרכזת המרכז לחקר ולימוד הזיקנה, על מנהיגותן בהובלת מהלך אוניברסיטאי, שהביא למתן הכרה באוניברסיטת חיפה כ- Age Friendly University.

תודות לתמיכה ושותפות עם לשכת הרקטור ומערך חדשנות וקיימות באוניברסיטת חיפה.

אוניברסיטת חיפה היא הראשונה בישראל הזוכה להצטרף ל-Global Age Friendly University Network ובכך הופכת למנהיגה בתחומה בישראל.

ברכות מכל הלב
פרופ’ ישראל (איסי) דורון
דיקן הפקולטה למדעי הרווחה והבריאות

פרויקט זה הוא ביטוי של האוניברסיטה לקיימות חברתית- פעילות למען אנשים ונשים בזיקנה בתוך ומחוץ לקמפוס – והוא חלק ממגמה כלל עולמית וארצית של חתירה לחברה רב-גילית. רשימת יעדי המיזם כוללת, בין היתר, הנגשת הפעילויות השונות בתוך הקמפוס (כגון, לימודים, מחקר ואירועים חברתיים); ומחוץ לקמפוס, הרצאות אקדמיות במרכזים קהילתיים, עידוד התנדבות הסטודנטים/ות במיזמים מערבים אוכלוסייה זקנה ועוד.